Despre noi

Fundație – 28.02.2020 
Forma juridică – Organizatia de Paza ABELEXTEH SRL 
Stare tehnică – dezvoltator și producător de echipamente de securitate. Compania are în prezent 6 produse în producție. Patru produse sunt în curs de dezvoltare. 
Oportunități tehnice – o rețea proprie de radio cu acoperire națională. Plasarea în interiorul echipamentului de securitate a rețelei care poate funcționa fără alimentare externă până la 4 ani. Cameră de control independentă din punct de vederea energetică, care funcționează pe baza unei surse de energie regenerabilă de producție proprie. 
Dispecerizarea obiectelor fixe și mobile, în cazul în care întreținerea unui serviciu propriu de dispecerizare este mai mare decât costul serviciului. 
Livrarea garantată a evenimentelor în absența infrastructurii de transport de date și a contramăsurilor electronice. 
Misiunea companiei este de a transfera activitatea de control al proceselor tehnologice, al securității și al evenimentelor medicale către sisteme automatizate.

Televizorul și receptorul de radio ca aparate de emisie și telefonul ca aparat de vorbit sunt eliminate din viața umană. Dispozitivele individuale au o tendință constantă de a fuziona. Controlorii de securitate vor înceta, de asemenea, să mai existe într-o formă separată.

Securitatea tehnică și internetul produselor vor fuziona într-o rețea unificată de servicii de monitorizare, o rețea de transmitere a informațiilor despre schimbările critice care au loc în mediul uman, permițând oamenilor să folosească mai mult din timpul lor pentru a trăi.

Principalele activități sunt dispecerizarea curților, securitatea tehnică a instalațiilor cu responsabilitate materială sporită.

Praemonitus, praemunitus - Avertizat, înarmat

Clienții noștri: ACC - Asociația Proprietarilor de Condominiu