Producerea noastră

În acest moment, compania ABELEXTEH SRL este în fruntea introducerii tehnologiei LoRa în Republica Moldova – comunicare fără fir cu o capacitate mare de rețea și consum redus de energie al dispozitivelor finale. Pentru a transmite un flux digital de la camere video, se utilizează propria rețea locală (LAN - local area network), care acoperă de obicei o zonă relativ mică sau un grup mic de clădiri cu scopuri diferite. Necesitatea producerii propriilor echipamente este dictată de o analiză profundă a nevoilor pieței de securitate tehnică și de dezvoltarea proceselor tehnologice în societatea modernă.

Compania ABELEXTEH SRL utilizează produse proprii, precum și cele mai recente dezvoltări ale altor producători de renume de astfel de echipamente pentru furnizarea de
servicii de dispecerizare teritorială la distanță și monitorizare tehnologică în timpul instalării echipamentelor de securitate și întreținere garantată a zonelor de domiciliu contractate, adiacente întreprinderilor comerciale și industriale.

De ce este avantajos și rezonabil să comandați controllerele KIP-43RL sau KIP-GSM și dispozitivele similare de la producător, deoarece acestea au fost testate în condiții și în conformitate cu serviciile prestate de ABELEXTEH SRL și cu sarcinile expuse.