Invitație la colaborare

Agenția de securitate ABELEXTEH SRL activează pe piața de securitate din Moldova în trei direcții generale: 
Oferă servicii de dispecerizare de la distanță a teritoriilor, servicii monitorizare tehnologică și servicii de securitate tehnică, își produce propriile echipamente de securitate și interacționează profesional cu alți producători.

În plus, compania invită la cooperare persoane calificate și capabile să formeze persoane care ar putea efectua instalarea "ca un întreg" și să stabilească buna funcționare a produsului tehnic.

Trăim într-o societate de consum. O proporție din ce în ce mai mare de produse pe care le consumăm fac parte din categoria produselor de instalare, adică a celor pe care consumatorul nu le poate instala fără consultanță de specialitate, fără competențe speciale sau fără a avea la dispoziție instrumentele necesare pentru fiecare produs de instalare. 

În mod obișnuit, marja instalatorului este formată fie din discountul dealerului, fie din plata efectivă a lucrărilor.

Compania ABELEXTEH SRL oferă posibilități de câștig care în total pot fi comparabile cu primele două tipuri de câștiguri. 

Detaliile ofertei sunt confidențiale, iar onorariile agenției depind de mai mulți factori. Taxă de agenție este prevăzută în trei directoare.

Deveniți partenerul nostru

Completați forma de mai jos și managerii noștri vă vor contacta în cel mai scurt timp

Expediați