Deservirea alarmei de incendiu și sistemul de stingere incendiu

Serviciu de alarmă și stingere a incendiului - despre ce este vorba?

Imaginați-vă că atunci când cumpărați o mașină, vedeți în ea în primul rând un mijloc de transport, adică este evident că este menit să fie folosit – o acțiune destul de clară asociată cu începutul căii «ab ovo» un produs nou care treptat se uzează. În acest caz, proprietarul solicită ca produsul (mașina):
- să fie folosit cât mai mult timp posibil;
- să lucreze eficient și să aducă beneficii tangibile.

După cum arată practica, acestea sunt două cerințe care se exclud reciproc, deoarece operarea intensivă implică uzură, iar prelungirea duratei de viață este indisolubil legată de costurile de operare.
În cazul sistemelor de inginerie pentru detectarea incendiilor și stingerea incendiilor, situația este oarecum diferită. Dacă o mașină, să zicem, poate fi conservată, atunci într-adevăr nu va avea uzură și doar învechire.
Un alt lucru sunt sistemele de inginerie, care, în principiu, nu pot fi conservate fără a le scoate din infrastructura clădirii. Astfel, sistemul instalat de stingere a incendiilor sau de detectare timpurie a incendiului necesită intreținere indiferent dacă este în funcțiune sau nu. Și dacă pur și simplu stă și nu este deservită, atunci îmbătrânirea și moartea tehnologică vor avea loc mult mai repede decât cea a unei mașini, datorită faptului că este în contact continuu cu factorii operaționali: praf, umiditate și așa mai departe.

Dacă trebuie să alegeți modul optim de deservirea alarmei de incendiu și sistemul de stingere a incendiilor care nu este redundant în primele perioade de funcționare a acestuia și convinabil din punct de vedere economic în stadiul de «maturitate» a sistemului, atunci ar trebui să contactați ABELEXTEH SRL. Aici puteți comanda proiectarea alarmelor de incendiu si stingerea incendiilor.