KIP-41L - controler stărilor tehnologice

Panou de recepție și control cu ​​transceiver încorporat, proiectat să funcționeze în absența surselor de alimentare externe.

O caracteristică distinctivă a panoului de control este consumul redus de energie, care vă permite să operați cu un set de trei baterii AA timp de până la 2 ani.
Dispozitivul are patru intrări digitale pentru procesarea evenimentelor de la senzori. Ca și în cazul dispozitivului KIP-43RL, modulele din diverse diapazoane sunt disponibile pentru livrare.

Panoul de control al alarmei acceptă protocoalele de securitate Informer, Lars și Lars-1.

Tipul de modulație este același ca și pentru KIP-43RL.

Șina de bord I2C vă permite să conectați la dispozitiv atât dispozitive de criptare, cât și senzori externi cu o interfață I2C. De exemplu, senzori de temperatură, umiditate etc.

Aparatul se poate «trezi» printr-un eveniment de la una dintre cele patru intrări și trece la modul de măsurare continuă sau mai frecventă a parametrilor sau control al evenimentelor. Dispozitivul poate fi utilizat în sectorul agricol, industrial, de exemplu, pentru a transmite evenimente când un parametru este în afara intervalului (inundare, scădere a temperaturii sub nivelul admisibil etc.). Poate fi folosit pentru controlul operațional, fără fir al consumului de gaz, apă sau electricitate.

Dimensiunea plăcii dispozitivului vă permite să proiectați carcase pentru aceasta, ceea ce determină capacitatea de a integra dispozitivul în sisteme complet diferite care necesită transfer de date.

Raza maximă de comunicare este aceeași ca și pentru dispozitivul KIP-43RL.

Doriți acest produs?Apăsați pe buton și aflați costul
Aflați costul