KIP-73G - controler de securitate

Panou de recepție și control cu ​​transceiver încorporat în standard GSM. Suportă protocoalele de securitate Informer și Ademco-685.

Panoul de control are o sursă de alimentare neîntreruptibilă încorporată capabilă să încarce independent bateria și să o protejeze de supradescărcare și pornire incorectă. Dispozitivul are șapte intrări digitale de securitate dublate de rezistențe (în total, paisprezece evenimente adresabile de încălcare și restaurare). 

Dispozitivul distinge un eveniment de alarmă cu senzor de un circuit deschis sau scurtcircuit. Alarmele tehnologice (rupere de linie sau scurtcircuit) sunt transmise la panoul de control, ceea ce reduce semnificativ costul de întreținere a sistemului de securitate.

Dispozitivul are capacitatea de a executa comenzi pentru a schimba starea releului încorporat. Releul poate fi pornit în două versiuni. Opțiunea de schimbare a stării în funcție de starea de securitate, ceea ce permite dispozitivului să fie utilizat ca dispozitiv de control al accesului, precum și un dispozitiv capabil să execute comenzile date de la distanță.

Dispozitivul are un canal de comunicație suplimentar sub forma unei magistrale RS-485, prin care sunt duplicate toate evenimentele de la unitate și evenimentele primite de receptor din aer.

Panoul de control are o intrare pentru conectarea dispozitivelor externe de criptare prin interfața Wiegand (26/34) sau 1Wire.

Doriți acest produs?Apăsați pe buton și aflați costul
Aflați costul