KIP-73V - controler de securitate

Panou de control cu ​​transceiver încorporat în standardul FSK. Suportă protocoalele de securitate Informer, Lars și Lars-1. Frecvențele disponibile pentru acordare sunt 136-174 MHz. Treapta de frecvență este de 1 kHz, lățimea de bandă de transmisie și recepție este de 12,5 - 25 kHz.

O caracteristică distinctivă a panoului de control este prezența unei surse de alimentare neîntreruptibile încorporate, controlate, capabilă să încarce independent bateria și să o protejeze de supradescărcare și pornire incorectă.
Dispozitivul are șapte intrări digitale de securitate dublate de rezistențe (în total, paisprezece evenimente adresabile de încălcare și restaurare). Instrumentul distinge un eveniment de alarmă de un senzor de un circuit deschis sau scurt. Alarmele tehnologice (rupere de linie sau scurtcircuit) sunt transmise la panoul de control, ceea ce reduce semnificativ costul de întreținere a sistemului de securitate.

O caracteristică unică a dispozitivului este capacitatea sa de a primi evenimente prin unde de la dispozitivele de transmisie de date în protocoalele radio Informer, Lars și Lars-1. Mai mult, aparatul accepta aceste standarde, indiferent cine este producatorul acestui echipament. Orice dispozitiv poate fi folosit ca o consolă de securitate radio.

Dispozitivul are un canal de comunicație suplimentar sub forma unei magistrale RS-485, prin care sunt duplicate toate evenimentele de la bord și evenimentele primite de receptor. 
Panoul de control are o intrare pentru conectarea dispozitivelor externe de criptare prin interfața Wiegand (26/34) sau 1Wire.

Doriți acest produs?Apăsați pe buton și aflați costul
Aflați costul