KIP-GSM - Controler ACS

Dispozitivul este un echipament multifuncțional utilizat în sistemele de alarmă și de securitate. Acesta este atât un controler ACS pentru interfețele Wiegand + 1wire, cât și un identificator al numărului de telefon al utilizatorului. 

Versiunea dezvoltată a dispozitivului a venit să înlocuiască KIP-GSM8, care a fost scos din producție. Diferența față de modelul anterior constă în posibilitatea de a edita baza de date a utilizatorului prin conectarea la dispozitiv prin intermediul unui serviciu cloud, adică fără conexiune directă la dispozitiv. 

Principalele caracteristici ale dispozitivului sunt păstrate sau mărite. Este o bază de date de 4000 de utilizatori, în care pot fi stocate numărul cardului RFID, numărul de telefon și parola utilizatorului. Au fost adăugați parametri de drepturi de acces în funcție de ora din zi, zilele săptămânii și posibilitatea de a acorda acces la dispozitiv limitat în funcție de numărul de călătorii și de timp. De exemplu, utilizatorului i se acordă dreptul de a utiliza pasajul de două ori într-un interval de timp stabilit. Dreptul de acces se suspendă fie după ce a fost utilizată ultima pasarelă, fie la sfârșitul perioadei de utilizare. 

În plus față de recunoașterea pachetelor Wiegand și 1wire, controlerul are un modem Bluetooth încorporat. Autentificarea utilizatorilor cu ajutorul acestei tehnologii va fi disponibilă prin intermediul unei aplicații, a cărei testare va fi finalizată în februarie 2022. 

Doriți acest produs?Apăsați pe buton și aflați costul
Aflați costul