Servicii

ABELEXTEH SRL dezvoltă servicii pe piața tehnică de securitate în Moldova și Transnistria, care pot revoluționa ideea dumneavoastră despre cum să securizați eficient și fiabil teritoriile adiacente complexelor rezidențiale, facilităților industriale și comerciale. Stabilirea unui rezultat de sută la sută în instalarea echipamentelor de înaltă tehnologie și întreținerea neîntreruptă a sistemelor de monitorizare tehnologică și de securitate tehnică, precum și furnizarea de servicii de dispecerizare de înaltă calificare a teritoriilor din zonele adiacente sunt principiile de nezdruncinat care ghidează compania în activitatea sa.

În cazul în care clienții sunt interesați de furnizarea și instalarea de bariere, porți și sisteme complexe de control al accesului, inginerii agenției de securitate ABELEXTEH SRL îi vor sfătui cu profesionalism cum să economisească bani, timp și nervi. 

În plus, ABELEXTEH SRL oferă servicii de proiectare și mentenanță pentru sisteme de alarmă de incendiu și stingătoare de incendiu, extinzând spațiul de securitate.

 

Comandarea serviciu de monitorizare tehnologică de la ABELEXTEH SRL înseamnă trecerea la un nou nivel tehnic de securitate.
ABELEXTEH SRL dezvoltă o gamă de servicii profesionale pentru instalarea de bariere și porți care restricționează accesul în curțile clădirilor rezidențiale, comerciale și industriale. Compania oferă servicii pe întreg teritoriul Republicii Moldova, inclusiv Transnistria.

Serviciul constă în dispecerizarea de la distanță a accesului autovehiculelor în curți cu reacție rapidă, și anume, sosirea forței de intervenție la faptele de vandalism și încercarea de a depăși sau dezactiva mecanismele care închid accesul. 
Departamentul de Marketing al ABELEXTEH SRL a dezvoltat trei pachete de servicii, care se regăsesc în anexa la Oferta Comercială și care pot fi selectate ca fiind cea mai bună opțiune pentru a lua decizia de a semna un contract de securitate.