Dispecerizarea teritoriilor

Ai nevoie să controlezi accesul în curtea unei case sau a unei întreprinderi? Dacă credeți că aveți nevoie, atunci trebuie să vă întrebați:

  1. Este necesară deschiderea barierei 24/7 pentru serviciile 112?
  2. Mașinile pot fi parcate în curte noaptea?
  3. Câte mașini pot fi pe teritoriul complexului?
  4. Prin ce procedură intră pe teritoriu oaspeții și vehiculele de livrare?
  5. Ce să faci cu proprietarii de mașini care ignoră regulile stabilite de ACC?

Există multe alte întrebări care pot apărea – toate acestea alcătuiesc algoritmii de acces. Dar există o întrebare principală. Întrebarea principală este mai degrabă o sarcină, ca urmare a implementării căreia ar trebui să se obțină un rezultat:

  • posibilitatea de acces și lucru nestingherit pe teritoriul al pompierilor, ambulanței, unităților de poliție și a altor servicii care acționează în interes public;
  • asigurarea securității, în primul rând, a copiilor și a tuturor cetățenilor, care se deplasează pe jos pe teritoriul complexului;
  • respectarea echilibrului justitiei sociale în folosirea proprietații colective sau a proprietații publice a curții.

Poate o persoană (ofițer de securitate) din unitate să facă față acestei sarcini? Desigur că poate. Cu toate acestea, cerințele pentru nivelul de responsabilitate al acestei persoane trebuie să corespundă nivelului de remunerare materială pentru munca prestată.

Puteți obține o calificare înaltă în managementul intrărilor contactând ABELEXTEH SRL. Compania încredințează cea mai mare parte a muncii de furnizare a serviciilor de securitate tehnologiei, iar atunci când este necesară intervenția umană, aceștia vor fi operatori bine pregătiți și calificați, cu o vastă experiență în rezolvarea unor astfel de probleme. Dacă, într-adevăr, este necesară intervenția umană la unitate, atunci angajații profesioniști ai grupului operativl vor ajunge la obiect în câteva minute.