Blog

12.11.2021 Василий Бессонный

Securitate și tehnologie wireless

Care sunt motivele care stau la baza alegerii între asigurarea proprietății și protejarea acesteia prin achiziționarea de servicii tehnice de securitate?
Singura concluzie la care s-a ajuns este că prevenirea unei infracțiuni depinde mai mult de inevitabilitatea urmăririi penale sau administrative decât de severitatea sancțiunii. Astfel, prezența unui banner la o unitate păzită care informează oamenii că unitatea este păzită este un factor cheie în decizia unui segment de populație cu înclinații criminale de a refuza să atenteze la bunurile din zona păzită. În consecință, același banner este, de asemenea, un factor cheie în protejarea proprietății.

Amplasarea de bannere și funcționarea efectivă a sistemelor de securitate în prezența unor surse de alimentare permanentă cu energie electrică este deja o practică normală și consacrată, chiar și în zonele agrare. Dar cum puteți securiza instalațiile care au nevoie de ea, dar care nu au surse de energie permanente? În prezent, nicio companie de securitate nu se ocupă de acest lucru. Dotarea unei instalații cu o capacitate de generare de energie regenerabilă nu este întotdeauna fezabilă din punct de vedere economic.

Tehnologia de securitate fără fir ocupă o cotă din ce în ce mai mare pe piața senzorilor. Problema siguranței acestor soluții este, desigur, controversată, dar ușurința instalării, operarea și confortul își fac treaba.

Țara își reconstruiește sectorul agricol. Echipamentele, materialele și dispozitivele rămân pe câmpuri în afara sezonului și, uneori, este pur și simplu imposibil să le scoatem chiar și peste noapte, ca să nu mai vorbim de iarnă. Cum să o păzim? Și dacă nu pentru a asigura sosirea în cinci minute a grupului operativ, cel puțin pentru a ști cu o probabilitate ridicată despre evenimentele de urgență, și anume: că proprietatea nu a fost atinsă sau viceversa, pentru a obține informații fiabile că nivelul apei a crescut la nivelul critic, temperatura a scăzut sub valorile admise, ușa depozitului este deschisă sau trapa butoiului este deschisă.

Faptul că senzorii fără fir pot funcționa cu baterii la distanțe de până la 300 de metri timp de peste un an este cunoscut de toți consumatorii care au experimentat într-un fel sau altul securitatea fără fir. Dar poate funcționa un senzor cu baterii la o distanță de 10-30 km? - Întrebarea la care compania noastră dă un răspuns afirmativ este: «Da, se poate».
Și nu doar un singur senzor - panoul de alarmă poate funcționa cu baterii timp de luni de zile. Comandați un test drive al panoului de securitate KIP-41 și convingeți-vă singur.